Gå til indhold

Fresenius Medical Care Danmark A/S tilbyder virtuel support, undervisning og mødeafholdelse via Microsoft Teams, hvis fysisk tilstedeværelse ikke er muligt pga. restriktioner

Virtuel support, undervisning og mødeafholdelse via Microsoft Teams

År 2020 er blevet et anderledes år, som ingen af os havde forstillet os, efter COVID-19 brød ud i slutningen af februar. En stor ændring af hverdagen i sundhedsvæsnet med øget arbejdspres og nødvendige restriktioner blev en realitet.

Fresenius Medical Care Danmark A/S har kontinuerligt fulgt med på sidelinjen, ved at supportere på bedste mulige vis og sørget for opretholdelse af vores forsyningskæde af varer til alle samarbejdspartnere. I de tilfælde, hvor der har været akut behov for vores fysiske tilstedeværelse, har vi rykket ud med hensyntagen til de forskellige hospitalers sikkerhedsbestemmelser.

Vi ønsker at opretholde en god, tæt kontakt med alle vores samarbejdspartnere ift. support, undervisning og mødeafholdelse i det omfang det kan lade sig gøre. Nogle steder er besøg af eksterne samarbejdspartnere tilladt, mens det andre steder ikke er tilfældet. Vi har derfor indført og anvender Microsofts Teams som alternativ mulighed for support, undervisning og mødeafholdelse.    

Kontakt os gerne for yderligere information på tlf. 43 22 61 00 eller på mail via https://www.freseniusmedicalcare.dk/da/kontakt/