Gå til indhold

36 CRRT-maskiner leveret til Region Hovedstaden i forbindelse med etableringen af COVID-19 kriseberedskabet.

Fresenius Medical Care Danmark A/S har medvirket til at sikre optimal behandling af de hårdest ramte COVID-19 patienter indlagt på intensivafdelinger i Region Hovedstaden ved at have leveret 36 CRRT-maskiner samt tilhørende forbrugsvarer i forbindelse med COVID-19 pandemien.

Fresenius Medical Care Danmark A/S har som første prioritet at bidrage med højteknologisk kvalitetsudstyr til livreddende behandling af de mest kritisk syge patienter, hvorfor Region Hovedstadens ønske om levering af 36 CRRT-maskiner blev imødekommet og effektueret med meget kort varsel.

Ud over levering af CRRT-maskiner har der også været et markant øget behov for forbrugsvarer til behandling med CRRT, ikke kun i Region Hovedstaden, men i samtlige af landets regioner. Fresenius Medical Care har reageret hurtigt og omlagt produktioner rundt om i verden for at kunne øge kapaciteten betragteligt for at sikre alle landes store efterspørgsel på CRRT-maskiner og forbrugsvarer. I Danmark har vi foretaget en kontinuerlig monitorering af alle ordrer, hvorved vi har kunne sikre alle vores samarbejdspartnere lige adgang til forbrugsvarer. Det er gennem effektiv og tæt dialog med vores samarbejdspartnere, at vi har løst opgaven og har leveret CRRT-forbrugsvarer til alle kunder i Danmark i en kritisk periode. I Danmark har Fresenius Medical Care eget lager og i Tyskland et centrallager, hvorfra vi også har fået løbende leveringer af CRRT-forbrugsvarer.

Læs mere om Fresenius Medical Cares CRRT-produkter til behandling af kritisk syge intensivpatienter her:

https://www.multiintensecare.com/