Landes hjemmesider:

Om os

Vi skaber en fremtid, der giver liv og værdi for patienter i hele verden - hver dag

Fresenius Medical Care er verdens førende leverandør af produkter og serviceydelser til mennesker med akut og kronisk nyresvigt.

Virksomhedsprofil

Millioner af patienter verden over med akut eller kronisk nyresvigt modtager regelmæssigt dialysebehandling. Dialyse er en livsvigtig behandling til rensning af blodet, og erstatter i store træk nyrens funktion i tilfælde af nyresvigt. Vi behandler hundredtusindvis af patienter med kronisk nyresvigt i vores globale netværk af dialyseklinikker. Og på intensivafdelinger i hele verden hjælper vores kontinuerlig nyreerstatningsterapi (CRRT) patienter med akut nyresvigt. Samtidig driver vi produktionsanlæg på alle kontinenter, så vi kan levere dialyseprodukter som dialysemaskiner, hæmodialyseapparater og relaterede engangsprodukter.

Patienter med nyresygdom kan nu se fremad med større overbevisning og optimisme takket være vores innovative teknologier og behandlingskoncepter. Vi giver patienterne en fremtid med den bedst tænkelige livskvalitet. Vi bruger det stigende behov for moderne dialysemetoder til vores fordel og arbejder målrettet for at forbedre virksomhedens vækst. Sammen med vores medarbejdere fokuserer vi på at følge strategier, der gør os i stand til at opretholde vores teknologiske førerposition. Vi tilbyder produkter og serviceydelser til alle led i dialysesektoren, som en vertikalt integreret virksomhed.

 

Fresenius Medical Care i Danmark

Fresenius Medical Care er forpligtet til at udvikle og levere fuldstændig support til Fresenius-produkter, behandlinger og kunder i Danmark

Ansvarlighed

Ansvarlighed

Vi arbejder for en bæredygtig fremtid

Bæredygtighed betyder, at vi agerer ansvarligt for at opnå forretningssucces samt tager ansvar for miljømæssig og social udvikling.

Flere oplysninger

Besøg freseniusmedicalcare.coms internationale hjemmeside for at få dybdegående oplysninger om de produkter og serviceydelse, som Fresenius Medical Care tilbyder.