Gå til indhold

Vi følger stadig COVID-19 udviklingen nøje. Support, undervisning og møder afholdes iht. regeringens restriktioner

År 2021 er startet med et øget antal COVID-19 indlagte patienter og flere alvorlige COVID-19 mutationer, hvorfor regeringens restriktioner er yderligere strammet. Denne situation har stor indflydelse på, hvorledes vi udfører support, undervisning og mødeafholdelse med potentielle og nuværende samarbejdspartnere.

Fresenius Medical Care Danmark A/S følger stadig kontinuerligt udviklingen ved at supportere på bedste mulige vis, og sørge for opretholdelse af vores forsyningskæde af varer til alle samarbejdspartnere. I de tilfælde, hvor der er akut behov for vores fysiske tilstedeværelse, rykker vi stadig ud med hensyntagen til de forskellige hospitalers sikkerhedsbestemmelser. Ansatte ved Fresenius Medical Care Danmark A/S vil altid få foretaget en COVID-19 test inden besøg i afdelingerne, og vil naturligvis bære alle påkrævede værnemidler.

Vi ser det som yderst vigtigt at opretholde en god, tæt kontakt med alle vores samarbejdspartnere i det omfang, det kan lade sig gøre. Nogle steder er besøg af eksterne samarbejdspartnere tilladt, mens det andre steder ikke er tilfældet. Vi anvender Microsoft Teams som alternativ til fysisk kontakt og har mange gode erfaringer med afholdelse af online møder med hospitalerne.

Kontakt os gerne for yderligere information på tlf. 43 22 61 00 eller her